Home - 50 jaar ZVO

Jubileum ZVO 50 jaar 1967-2017

Beste zeilers/leden,

Met de viering van het 50 jarig jubileum van onze vereniging, zijn we druk bezig het hele jaar een feestelijk tintje te geven. In de eerste helft van dit jaar zijn er al de nodige zeer geslaagde activiteiten geweest, meestal rondom zeilwedstrijden. Zie ook het fotoalbum op de website.

Binnenkort is er een speciaal feestweekend gepland. Dit vindt plaats van vrijdagavond 25 t/m zondag 27 augustus 2017.

Zet deze data dus alvast in je agenda!

De voorlopige plannen voor dit feestweekend zijn:
Op vrijdagavond willen we de aftrap geven met o.a. gezamenlijk eten om 18:00 uur, waarbij "pubfood" geserveerd zal worden, gevolgd om 19:00 uur door een pubquiz, waarbij het uiteraard ook om de zeilkennis gaat, met tussendoor live muziek.

Zaterdagochtend starten we met een taartenfestijn met zelfgebakken taart(en) en koffie om 10:30 uur. Daarna van 11:00 uur tot 15:00 uur zeil- en trainingswedstrijdjes voor de jeugd in optimisten. Dit alvast ter voorbereiding op de Combi-zuid wedstrijd op zondag. Uiteraard kunnen jeugdleden van de ZVO die geen eigen boot hebben gebruik maken van een verenigingsboot.

Zaterdag middag/avond is er een feestavond met BBQ en kan iedereen ook weer genieten van live muziek. Aanvang BBQ om 15:00 uur.

Zaterdagavond van 18:00 tot 00:00 uur is er een 6-uurs avondzeilwedstrijd in estafettevorm voor (volwassenen) (n boot met dubbele bemanning). Hierbij is het de bedoeling je boot feestelijk te verlichten. Ook is er een prijs voor de mooist versierde boot.

Op zondagochtend begint de dag weer met de inhaalwedstrijden van de Combi-Zuid omdat op 18 juni de wind het liet afweten.
Nu maar hopen dat de wind er die dag wel is. Ook hier kunnen jeugdleden van de ZVO deelnemen met een verenigingsboot. Eerste start om 11:00 uur.
Deze wedstrijd telt ook mee voor de verloting van de verenigingsoptimist.

Tevens is er op zondag nog een extra activiteit met het radiozeilen waarbij wordt gestreden om de Jo Jacobs bokaal.

Gedurende het weekend hebben we een springkussen en een waterspel ter beschikking.

E.e.a. is nog onder voorbehoud van wijzigingen, maar de plannen nemen steeds vastere vormen aan. Houd onze website, facebook en de email in de gaten.

Je kunt je inschrijven, liefst zo vroeg mogelijk, bij voorkeur vr de zomervakantie, voor de onderdelen: vrijdagavond-eten, pubquiz, BBQ, en 6 uurs estafette via de volgende link: LINK NAAR INSCHRIJFFORMULIER

Ook kun je daarbij opgeven of je een taart wil bakken voor het taartenfestijn.

I.v.m. het jubileumjaar hebben we de volgende items laten maken, welke te koop zijn in het clubhuis:

Rondom deze items hebben we een wedstrijd georganiseerd. Zet de ZVO op de kaart. Het is de bedoeling dat je een leuke vakantiefoto maakt met n of meer van de ZVO jubileum items. Deze mail je voor 20 augustus naar zvo.zaz@gmail.com tezamen met je naam, adres, telefoonnummer en als onderwerp van de email Zet ZVO op de kaart (max. 2 fotos per deelnemer). Tijdens het feestweekend worden de fotos opgehangen in het clubhuis en wordt er een winnaar gekozen. De prijs is nog een verrassing. Dus, haal op die handdoek of stickers, vr je straks op vakantie gaat.

Naast dit feestweekend staan de volgende activiteiten voor het jubileumjaar nog op het programma:

Op 23 en 24 september volgt de Grote Prijs van s-Hertogenbosch zeilwedstrijd. Voor inschrijven ga naar: http://zvo-gpvandenbosch.blogspot.nl/

Op 29 oktober de snertrace als afsluiting van het seizoen. Na afloop van deze laatste wedstrijd wordt de verenigingsoptimist verloot onder de jeugdleden. Je kunt meedoen aan de loting als je aan een minimaal aantal wedstrijden hebt deelgenomen die het hele jaar door gevaren worden. Ook de wedstrijden van vorig jaar konden al meetellen voor de deelname.

Voor het plannen en bedenken van de extras en feestelijkheden is vorig jaar een commissie opgericht. Voor het organiseren en uitvoeren van de plannen, kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Met name voor het feestweekend.

Dus, als je zin hebt een bijdrage te leveren, laat het even weten aan de jubileum commissie via zvo.zaz@gmail.com.

Mogelijk word je de komende tijd ook benaderd door een van de commissieleden om je bijdrage te leveren. Mooie kans om je vrijwilligers-uren te maken.

Sportieve zeilgroeten van de jubileumcommissie

(Leon, Mildred, Ingeborg, Hans, Peter en Joost).