Home - Zaterdag 17 april klusdagPrinten

Het nieuwe zeilseizoen staat weer voor de deur. Op vrijdag 30 april wordt de traditionele Koninginnerace gehouden als opening voor het nieuwe seizoen. Doe mee of kom kijken: om 11.00 uur is de eerste start.

Om dan goed van start te gaan willen iedereen oproepen om op zaterdag 17 april mee te komen helpen met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Er is dan een klusdag gepland om ons clubhuis en terrein weer op orde te maken voor het nieuwe seizoen. We kunnen altijd een extra handje gebruiken.

Je kunt dan ook zien hoe de 2e fase van de verbouwing vordert, ons klusteam heeft hard gewerkt afgelopen winter. Deze week ligt ook de jaarlijkse factuur weer op de mat, de tarieven voor 2010 staan weer op de website.

Iedereen is welkom, om 10.00 uur staat de koffie klaar.

Meldt je nu aan als vrijwilliger en help onze vereniging en voorkom dat we een vrijwilligersbijdrage in rekening moeten brengen. Ben je niet zo handig of kun je niet dan zijn er genoeg andere mogelijkheden om onze vereniging te ondersteunen. Geef aan waarmee jij denkt dat je ZVO kunt helpen.