Home - Trainingen Combi-ZuidPrinten

Beste Combi-Zeilers,

De trainingen en wedstrijden van de Combi-Zuid wedstrijdserie gaan volgende week weer van start, de voorbereidingen voor de eerste weekeinden in Roermond en Eijsden zijn in volle gang.

Voor de Optimist A zeilers komt Sven Kisters de training bij Maas en Roer op zaterdag mee verzorgen. Sven vaart Optimist-Kernploeg
en staat enthousiast klaar om zijn tips, tactiek en vaardigheid aan jullie over te brengen in de aanstaande training.Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar in deze Opti-trainingsgroep. Ook voor de Splashgroep zijn nog plaatsen beschikbaar.

Bij Maas en Roer kan op het haventerrein worden gekampeerd...... gezellig.....;-)

Op de website zijn inschrijfformulieren voor Combi wedstrijden en voor de trainingen
online.

Graag nodigen wij jullie weer uit voor deze voorinschrijving.

Zie de website WWW.COMBIZUID.NL onder het tabje "inschrijven"

De zomer begint nu echt door te breken dus kom de Combi varen voor veel zeilplezier. :-)

Dus: Naar Website Combizuid - Inschrijven - Wedstrijden 2010
- Trainingen 2010