Home - Herhaalde oproep tot inschrijven voor CombitrainingenPrinten

Beste zeilers,

Langs deze weg maken we er jullie graag nog eens op attent dat op de zaterdagen 5 en 12 juni, en op zaterdag 10 juli 2010, voorafgaand aan de wedstrijden op zondag trainingen worden gehouden bij:

Maas en Roer te Roermond, WV De Waolenwiert te Eijsden, Jeugdzeilvereniging Berkendonk te Helmond.Roermond bij RR&ZV Maas en Roer d.d. 5 juni 2010
Maastricht /Eijsden bij WV De Waolenwiert d.d. 12 juni 2010
Helmond bij JZV Berkendonk d.d. 10 juli 2010

Kosten voor de trainingsdag bedragen 12,50

Natuurlijk willen we hierbij graag al enige tijd van tevoren weten welke zeilers er aan deze trainingen gaan deelnemen zodat trainers en volgboten op tijd zijn geregeld.

Daarom langs deze weg nogmaals het verzoek tot inschrijving vooraf.

Inschrijving voor de training kan tot uiterlijk 14 dagen voorafgaand aan de te bezoeken trainingsdag, daarna is mogelijkheid tot deelname afhankelijk van eventueel nog beschikbare plaatsen.

Graag willen we jullie vragen daarom indien je wenst deel te nemen dan ook in te schrijven via de Website www.combizuid.nl onder het tabje inschrijven:

Dus voor de training te: Roermond inschrijven voor 22mei
Maastricht /Eijsden inschrijven voor 29 mei
Helmond inschrijven voor 26 juni

!! Je kunt natuurlijk per dag inschrijven !!

!! Mocht je al eerder weten dat je mee wil doen dan horen we het graag!!

We hopen op een mooie opkomst en staan klaar om er weer fijne dagen van te maken

Onderstaand nog een voorbeeld van de inschrijfmodule op onze website - zie de gele vlakken

Met sportieve groet

Combi-zuid