Home - Snertrace 1 november 2009Printen

De jaarlijkse snertrace op 1 november aanstaande is alweer de officiele afsluiting van het zeilseizoen 2009. Voordat (hopenlijk) de schaatsen ondergebonden kunnen worden kan er nog een maal dit jaar voor de prijzen gestreden worden op de Oosterplas.De snertrace is voor elk wat wils met dit jaar als opwarmer zelfgemaakte ambachtelijke snert voor de liefhebbers. Tijdens dit sociale, sportieve en culiniaire evenement zullen naast de prijzen voor de snertrace ook de winnaars van het Zomeravondzeilen gehuldigd worden en zijn dit jaar ook nog extra prijzen te winnen. Wat het is, dat is nog een verrassing.

De afsluitingswedstrijd wordt door de vereniging aangeboden. Deelname en snert is gratis. De eerste start is om 11.00 uur onder leiding van Theo Wentholt. Bij goed zeilweer worden er 3 wedstrijden gevaren in verschillende klassen.

Genoeg redenen dus om ook dit jaar weer te komen, weer of geen weer.