Home - Theo van der Linden overledenPrinten

Op 17 oktober is geheel onverwacht Theo van der Linden overleden. Theo is een bekend persoon binnen onze vereniging die zich jarenlang met groot enthousiasme inzette voor de zeilvereniging.Naast het vrijwilligerswerk in het clubhuis was Theo een vertrouwd gezicht op het water. Bij elke zeilwedstrijd zorgde hij vanuit de rescueboot voor een veilige wedstrijd voor de zeilers op de Oosterplas. Tijdens de Grote Prijs van den Bosch was Theo ook weer van de partij, maar werd zelf onwel in de rescueboot. Aan het begin van de avond kregen we van zijn vrouw vanuit het ziekenhuis het droeve bericht dat Theo was overleden. We wensen de familie en nabestaanden heel veel sterkte met dit plotselinge verlies.