Home - PannenkoekenracePrinten

Op zaterdag 5 september 2009 van 15:00 uur tot ongeveer 18:00 uur.

Toetje als afsluiting van de zomervakantie met een zeilwedstrijd voor alle jeugdleden en cursisten die in de afgelopen seizoenen een CWO1, CWO2 of CWO3 cursus hebben gevolgd bij de ZVO in Optimist, Pico of Zoom.In principe zijn alle cursusboten ter beschikking zolang de voorraad strekt.

Natuurlijk wel zelf je boot optuigen en opruimen.

Eerst een aantal kleine wedstrijden varen. Daarna pannenkoeken eten en prijsuitreiking.

Begeleiding aan de kant en op het water is aanwezig.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op onderstaande link in de mail die 29 augustus is verstuurd of ga naar www.zvo-zaz.blogspot.com/

Tot zaterdag 5 september en zorg dat je op tijd aanwezig bent om op 15:00 uur aan de wedstrijd deel te nemen.

Informatie:
Peter van Peperstraten
zvo.zaz@gmail.com

PS. We zijn op zoek naar ouders/verzorgers die mee willen helpen met pannenkoeken bakken. Geef dit aan op het aanmeldformulier.