Home - Seizoen vol zeilwedstrijdenPrinten

Beste zeilers,

Het is bijna zomervakantie en zijn we bijna op de helft van het seizoen aangekomen. Vanaf nu tot aan het einde van het seizoen zijn er nog volop mogelijkheden om mee te doen aan zeilwedstrijden. Ook voor Optimistenzeilers en de niet ervaren zeilers!24 juli:

Op 24 juli is er de laatste mogelijkheid om mee te doen aan de Zomer Avond Zeilcompetitie. Dit wordt dan de 10e wedstrijdavond en zijn er tot nu toe 26 wedstrijden gevaren.

1e start om 19:00 uur. We varen 3 wedstrijden maar dit is mede afhankelijk van de wind. Meer informatie, foto’s en uitslagen http://www.zvo-zaz.blogspot.com

Prijsuitreiking van ZAZ tijdens de traditionele afsluiting van het seizoen op 1 november.

20 september:

Oude Zakken Race op de IJzeren Man. Dit jaar voor de 40e keer. De enige voorwaarde is dat je 30 jaar of ouder bent.

10 en 11 oktober:

Bossche Vijf, de jaarlijkse wedstrijd tussen de 5 Bossche zeilverenigingen op de Ertvelderplas.

17 en 18 oktober:

Grote Prijs Van ’s-Hertogenbosch. Een oude traditie die dit jaar weer voor het eerst wordt georganiseerd door de ZVO op de Oosterplas en waar we graag zo veel mogelijk boten van de ZVO op het water willen zien.

Inschrijven www.zvo-gpvandenbosch.blogspot.com

1 november:

Traditionele afsluiting van het seizoen met de Snertrace op de Oosterplas.

Noteer deze data in jullie agenda.

Meer informatie over één van bovengenoemde wedstrijden mail naar zvo.zaz@gmail.com

Prettige zomervakantie en veel zeilplezier.

Deze week is het clubhuis in ieder geval op dinsdag en woensdag vanaf 13:00 uur geopend. Vrijdagavond vanaf 18:00 uur.

Vanaf volgende week, 27 juli, zijn we in principe iedere dag geopend. In het clubhuis hangt een lijst met de barbezetting voor de komende weken.