Home - Gewijzigde datum Grote Prijs van 's-Hertogenbosch.Printen

UITNODIGING OM DEEL TE NEMEN AAN DE GROTE PRIJS VAN 'S-HERTOGENBOSCH

Op 17 en 18 oktober zal er op de Oosterplas weer gestreden worden om de "Grote Prijs van 's-Hertogenbosch". Deze prijs die sinds 1968 verzeild wordt, gaat naar de snelste zeiler overall in een door het KNWV erkende klasse boot.Een illuster gezelschap ging u reeds voor; Lievens, van Bladel, Huiskamp en Jordi van Mackelenbergh, om er maar enkele te noemen. Tevens wordt er deze dag gezeild om de Oosterplas wisselbeker die wordt uitgereikt aan de snelste zeiler van de Z.V.O.

De eerste start is op zaterdag 11 uur, afhankelijk van de wind zullen er nog 1 of 2 starts die dag plaatsvinden. Zondag zal de eerste start wederom om 11 uur plaatshebben.

Op zaterdag avond staat er een BBQ gepland, via het inschrijfformulier kun je je hiervoor inschrijven, doe het tijdig!

Wil je blijven overnachten? Dat kan in tenten op het terrein van de Z.V.O., je kunt dan gebruik maken van de sanitaire voorzieningen in het clubhuis.

Kosten voor de wedstrijd:
1 mansboot: 5,00 euro
2 mansboot: 7,50 euro

Kosten BBQ:
Tot 12 jaar: 7,50 euro
12 jaar en ouder: 12,50 euro

De totale kosten kunnen zaterdag vanaf 9 uur worden voldaan aan de infopost. De infopost is geopend vanaf 9 uur op zaterdag 17 oktober.

Aanmelden via blog www.zvo-gpvandenbosch.blogspot.com
(inschrijven voor 12 oktober)

Meer Informatie?
mailto: mhuygens@planet.nl