Home - SURFEN IS (WEER) HOTPrinten 

Beste ZVO-ers,

Een lang gekoesterde droom wordt werkelijkheid! Vanaf heden gaat de ZVO in samenwerking met Lisso structureel surflessen aanbieden! De eerste cursussen zijn in juli en in september.Het was eigelijk wel raar, al 10 jaar 4 zaterdagen schoolsport georganiseerd waarbij zo'n 120 leerlingen van de basis school op de Oosterplas kennis konden maken met zeilen en surfen. Als men interesse had om verder te gaan dan was een zeilopleiding geen probleem maar het surfen…. Geert en Joost Verdonk hebben zo goed als het ging in privé tijd de kinderen nog wat extra kneepjes bijgebracht.

In samenwerking met Lisso zijn wij aan de slag gegaan met het opleiden van surfinstructeurs. Allround ZVO-er Bart de Haan heeft het afgelopen weekend 3 dagen zitten zwoegen om naast zeilles ook surfles te mogen geven. Daarnaast kunnen we gebruik maken van de instructeurs poule die door de Lisso wordt beheerd.

Dit jaar starten we met 2 nadere kennismakingscursussen van 3 x 2 uur, een in juli en een in september. Voor de liefhebber onder ons; zaterdag 11, 18 en 25 juli van 13.00 tot 15.00 en zaterdag 12, 19 en 26 september. Kosten zijn 12,50 euro per middag, voor leden 10,00 euro. Geef je op er zijn nog plaatsen maar VOL = VOL.

Aanmelden via ruud.welmers@ge.com
Met vriendelijke groet,
Ruud Welmers

terug