Home - Zomeravondzeilen op 8 mei weer van start !Printen

Op vrijdagavond 8 mei start het nieuwe zomeravondzeilen-seizoen. Het zomeravondzeilen was vorig jaar een groot succes, hopenlijk doen er dit jaar ook weer veel ZVO-ers, jong en oud mee. Voor informatie tijdens de zaz maanden ga naar http://zvo-zaz.blogspot.comOp de Blog is relevante informatie vinden over het zomeravondzeilen zoals mededelingen, uitslagen foto's etc. Kijk iedere vrijdag voorafgaand aan het zomeravondzeilen even op het Blog om te zien of er mededelingen zijn. De uitslagen worden weergegeven in de berichtenkolom aan de rechterzijde. In het Blogarchief kan oudere informatie worden opgehaald.

Opgeven om mee te eten (ook mogelijk voor partners en kinderen van zeilers) uiterlijk op de dinsdag voorafgaand aan de vrijdagavond. Volwassenen gemiddeld 10,00 euro. Bij minder dan 5 aanmeldingen gaat het eten niet door. Opgeven kan door een mail te sturen naar zvo.zaz@gmail.com

ZAZ data vrijdag 8 en 15 mei, vrijdag 5, 12, 19 en 26 juni, vrijdag 3, 10, 17 en 25 juli.
Door de late zomervakantie is er in augustus en september geen zomeravondzeilen.
De vrijdag na hemelvaart en de vrijdag voor pinksteren, 22 en 29 mei, hangt af van de beschikbaarheid van ondersteuning.

Poort open om 17:00 uur, maaltijd wordt geserveerd om 18:00 uur, eerste wedstrijd om 19:00 uur, einde laatste wedstrijd omstreeks 21:00 uur en sluiting clubhuis omstreeks 22:00 uur

In het kader van het sportsupportplan ben ik op zoek naar iemand voor achter de bar van 18:00 uur tot 22:00 uur en een wedstrijdbegeleider (starten, finishen en tijdregistratie) van 19:00 uur tot 21:00 uur. Wil je meehelpen, mail dan naar zvo.zaz@gmail.com