Home - 30 april Koninginnerace 2009Printen

30 april is het weer zover, Koninginnerace 2009.
Het is de traditionele opening van het nieuwe seizoen.

Tijdens de Koninginnerace vindt de oplevering van fase 1 van de verbouwing plaats. Ook de omgeving van de Zeilvereniging is in een nieuw jasje gestoken. Volop redenen om weer langs te komen.

Vele handen zijn uit de mouwen gestoken, op het webalbum van de ZVO zijn de nieuwste foto's van de verbouwing te zien, kijk hoe veel werk er is verzet dit voorjaar.Vanaf 10.00 uur inschrijven voor de wedstrijden en om 11.00 de eerste start.

Vele handen maken licht werk, dit jaar is dan ook het Supportplan in werking getreden. Ook is de oproep gedaan om desgewenst te reageren. Nog niet alle leden hebben gereageerd op het Supportplan, laat uw mening horen.

Wilt U meehelpen als vrijwilliger tijdens de Koninginnerace, dan kan dat. De dag belooft niet alleen zonnig en gezellig te worden, maar telt ook mee voor het Supportplan.

Ook kunt U zich op 30 april in het clubhuis inschrijven voor de aspergeavond die op 6 juni gehouden zal worden. Binnenkort kunt U hier meer informatie over lezen op de website

Tot 30 april!!