Home - Zeillessen bij de Zeilvereniging OosterplasPrinten

Ook dit jaar worden er weer zeillessen georganiseerd bij ZVO.

Wanneer?

In het voor- en najaar zijn er cursussen bestaande uit 5 dagen. Ook hebben we 4 aaneengesloten 5 daagse zeilweken in de grote vakantie.Voor het seizoen 2009 zijn de volgende cursusdagen gepland:
Blok 1: 10, 17, 24 en 31 mei en 7 juni (voorjaarscursus 1)
Blok 2: 14, 21,28 juni, 5 en 12 juli (voorjaarscursus 2)
Blok 3: 27 t/m 31 juli (vakantieweek 1)
Blok 4: 17 t/m 21 augustus (vakantieweek 4)
Blok 5: 24 t/m 28 augustus (vakantieweek 5)
Blok 6: 31 augustus, 1 t/m 4 september (vakantieweek 6)
Blok 7: 6, 13, 20, 27 september, 11 oktober(najaar)
Doorgang is afhankelijk van voldoende deelname en beschikbaarheid instructeurs.

Voorwaarden
Om te kunnen deelnemen moet je minimaal 8 jaar zijn, een zwemdiploma A en B hebben. De cursussen kunnen alleen doorgangen vinden bij meer dan 4 deelnemers.
Noch de organisatie of de ZVO is aansprakelijk te stellen voor lichamelijk letsel en/of schade aan eigendommen welke tijdens of door de cursus kunnen ontstaan.

Kosten 2009:
Voor een 5 daagse cursus 190 euro.
Als lid van ZVO 155 euro
In eigen Optimist 25 euro korting
Les in Laser Pico 25 euro extra

Hoe inschrijven
Dat kan, via het inschrijfformulier dat in het clubhuis is te verkrijgen en ook is op te vragen via onze website: www.zv-oosterplas.nl
Gezien het beperkt aantal plaatsen per cursus doe je er verstandig aan om ook een 2e voorkeur aan te geven. Desondanks kunnen wij geen garantie geven dat we alle inschrijvingen kunnen plaatsen. Wacht niet te lang want vol is vol.

Aanmelden kan ook via: zvo.zeilles@gmail.com

Met vriendelijke groeten

Carla van Overbeek