Home - Waanzinnig schaatsweekendPrinten

ZVO was dit weekend even SVO, Schaatsvereniging Oosterplas. Het was al weer 12 jaar geleden dat de Oosterplas dichtgevroren was en er kon op geweldig mooi ijs geschaatst worden. Door het goede ijs en het zonnige winterweer werd het dan ook erg druk op de plas. Zeilvereniging Oosterplas had voor dit schaatsweekend haar deuren gastvrij geopend zodat iedere schaatsliefhebbers vanaf de steigers de schaatsen konden onderbinden.Hoewel in het weekend helaas is ingebroken in het lege clubhuis heeft de club haar gastvrijheid ook in de daarop volgende dagen getoond. Daardoor werd dit weekeinde voor menig Bosschenaar een geweldige en misschien wel unieke ervaring. Want hoewel het E-woord klinkt op de ijsvloer is het maar de vraag hoelang de vorst nog aanhoudt en wanneer we daarna weer kunnen schaatsen op de Oosterplas, hopenlijk duurt het niet nog eens 12 jaar.

foto's zijn te zien op het webalbum (klik op foto)

schaatsen januari 2009