Home - Wintertraining wedstrijdzeilenPrinten

Beste zeilers,

Het zeilseizoen is al weer bijna voorbij. Echter weet ik van jullie dat het aan motivatie niet ontbreekt. Graag geef ik een groep wedstrijdzeilers de kans om in het zuiden van het land door te trainen in de winter. Hierdoor ben je straks in het voorjaar helemaal klaar om weer van start te gaan met een nieuw zeil seizoen.Het plan is als volgt. Gedurende winter worden er trainingsdagen georganiseerd op de Oosterplas in s-Hertogenbosch. De nadruk ligt tijdens deze training uiteraard op het wedstrijd zeilen. Het is de bedoeling dat jij jouw vaardigheden traint en verder ontwikkeld.

Waar: Zeilvereniging Oosterplas s-Hertogenbosch

Wanneer: (concept datas) Zondag 9 november, Zondag 16 November, Zondag 23 November, Zondag 1 februari, Zondag 15 februari, Zondag 1 Maart, Zondag 15 Maart, Zondag 29 Maart en Zondag 12 April.

Voor wie: Optimist B zeilers. Let wel; training is gericht op wedstrijdzeilen. Dus enige ervaring is vereist.

Kosten: 12,50 per trainingsdag.

Verplicht: Droogpak, warme onderkleding en goed reddingsvest. Daarnaast MOET je boot in topconditie zijn.

Op een zondag wordt iedereen om 10:00 op de Oosterplas verwacht. Vanwege de kou gaan we kort het water op. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan tactiek en techniek in theorievorm.

Trainingsprogramma vind alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen. Wanneer er genoeg animo is worden er volgend jaar een aantal landelijke wedstrijden uitgekozen. Hier kunnen we dan als team naartoe (met begeleiding).

Wanneer jij zin hebt om mee te trainen hoor ik het graag voor woensdag 22 November.

Ik reken op jullie!!

Via mail op; maarten_bruijn@hotmail.com