Home - DVD jubileumweekend ZVO 2007Printen

Voor het 40 jarig bestaan van ZVO is door Joost Verdonk een serie van 3 prachtige DVD's gemaakt. Het betreft in totaal 3 DVD's. Naast de in het jubileumweekend vertoonde DVD's is nog een extra derde DVD toegevoegd:
彦oto DVD
彦ilm DVD deel 1
彦ilm DVD deel 2De Foto DVD is dezelfde als die op de vrijdagavond van het jubileumweekend is vertoond.

De Film DVD deel 1 is een uitgebreidere versie (speelduur ongeveer 1 uur) dan degene die op het jubileumweekend is vertoond (speelduur 37 minuten). De afgelopen maanden is deze verder uitgebreid en aangepast.

Gezien de zeer grote hoeveelheid materiaal die Joost ter beschikking had, heeft hij nog een extra DVD gemaakt: Film DVD deel 2; speelduur ook ongeveer 1 uur. Op het allerlaatste moment zijn hier als bonus ook nog enige beelden van het jubileumweekend zelf aan toegevoegd.

Bij deze nogmaals hartelijk dank aan alle mensen die materiaal hebben aangeleverd voor de DVD's. In totaal heeft Joost 4.714 (!) foto's en meer dan 36 videobanden a 3 uur (= 108 uur) doorgekeken en bewerkt. Een deel van de foto's (710 stuks) zat in albums en is handmatig ingescand. Er is uiteindelijk een kleine 300 uur aan het maken van de DVD's besteed, waaronder vele avonden/nachten, 10 vrije dagen en diverse weekends. Hartelijk dank aan Joost Verdonk voor zijn inspanningen en aan Pauline en zijn kinderen voor het begrip de afgelopen maanden.

Heeft u al besteld en betaald dan wordt de DVD binnenkort aan u toegezonden.

De DVD。ヲs zijn ook nog te bestellen.
Kent U misschien nog mensen die ook nog jeugdherinneringen aan de Z.V.O. hebben, de vereniging een warm hart toedragen, en ook de complete set van 3 DVD's (foto, film deel 1+2) willen hebben, dan kunnen deze een email sturen aan: zv-oosterplas@home.nl; Penningmeester Z.V.O.; Carla van Overbeek.
Na overmaken van een bedrag van 15 euro aan bankrekeningnummer 1219.06.299, ten name van Zeilvereniging Oosterplas worden de 3 DVD's toegestuurd aan het in de email vermelde adres (zolang de voorraad strekt; mede afhankelijk van aantal bijbestellingen; er zijn enkele reservesetjes gemaakt).

INHOUDSOPGAVE 3 JUBILEUM DVD'S Z.V.O. 40 JAAR:

Foto DVD:
- Compilatie van diverse foto's van de afgelopen 40 jaar.

Film DVD deel 1 bevat o.a. beelden van:
ボInleiding / Kort overzicht eerste 10 jaar (vanaf graven Oosterplas/oprichting zvo 1967)
ボ1976: afbraak oude clubhuis/bouw nieuwe clubhuis
ボ1977: 10 jarig bestaan (met o.a. cabaret; sprietlopen; ontvangst v. Bladel WK)
ボ1978: aanvang windsurfen; paalzitbeelden / prijsuitreiking / schaatsen / sinterklaas
ボ1979: autorally
ボ198x: Bossche 5 compilatie
ボ1982: Oude zakkenlaserwedstrijd voorafgegaan door interview
ボ1982: 15 jarig bestaan (Nol op maandag/sailkwisshow/playbackshow/gala-avond "de stroom")
ボ982: Stukje interview Willy van Bladel; stukje interview Nol van Beurden.

Film DVD deel 2 bevat o.a. beelden van:
Onder menu-knop 1:
- 1982: Multistartwedstrijden
- 198x: Zeilkamp Huizen, Gooimeer.
- 1983: Koninginnerace
- 1984: Div. zeil-/surfbeelden
- 1986: Gladstone regatta
- 1987: EK Marblehead op Oosterplas
- 1989: Div. zeilbeelden Oosterplas
- 1991: Stadswandeling Z.V.O.
- 1992: Sint bij Z.V.O.
- 1992: Div. zeilbeelden Oosterplas