Home - Snertrace 28 oktoberPrinten

Beste leden, donateurs en belangstellenden

Het zeiljaar is weer bijna voorbij. De laatste gelegenheid om bij ZVO nog in wedstrijdverband te zeilen is de SNERTRACE op zondag 28 oktober 2007.De eerste start is om 11.00 uur, vanaf 9.00 uur is het clubgebouw open.

We willen iedereen uitnodigen om mee te zeilen, maar ook langs de kant wordt het weer een gezellige dag. Zoals altijd wordt er gezorgd voor lekkere snert.

Heb je zelf geen boot dan is het mogelijk om een Optimist van de vereniging te lenen.

ZVO wil haar Optimistenvloot vernieuwen daarom zijn de huidige Optimisten te koop. Kijk voor meer informatie elders op de website of neem contact met ons op.

Voor de liefhebbers worden er op de Ertveldplas ook nog winterwedstrijden georganiseerd, meer informatie kun je vinden in het Clubhuis of op www.wsvviking.nl . Inschrijven voor 29 oktober, de eerste winterwedstrijd is op 4 november.

Met vriendelijke groeten

Namens het Bestuur