Home - jubileumweekend, the day after..Printen

Het is weer voorbij, gelukkig hebben we de foto's nog...

We willen een webalbum op de website maken met de verzamelde foto's van dit gedenkwaardige weekend. Ook kunt u teksten mailen om de trilogie van 40 jaar ZVO te vervolmaken. De eerste twee delen zijn door Joost Verdonk op DVD gezet. U kunt de vereniging steunen door een exemplaar ad 10 euro te kopen.U kunt foto' en teksten mailen naar zvo.website@gmail.com
Handig om bijvoorbeeld gebruik te maken van picasa, waarmee een groot aantal foto's in 1 keer verstuurd kunnen worden.

Later volgt er dan ook een uitgebreid verslag van dit weekend.

loterij ballonvlucht
U mag uw loten voor de ballontocht verscheuren, op het terras heeft na de prijsuitreiking van de zeilwedstrijden de trekking van de loterij plaatsgevonden met als hoofdprijs een ballonvaart t.w.v. € 380,00 euro.

Na trekking door onze huisnotaris Thijs Dammer is het winnende lot gevallen op nummer 211. Het winnende lot was in het bezit van Renée van den Bol.

Renée had ineens heel veel vrienden. Proficiat Renée en we willen graag een verslagje van jou en die van X met belevenissen over de ballonvaart op de website terug zien.

ZVO t-shirts
De black-edition ZVO t-shirts blijken cool te zijn bij de jeugd, vooral de 'Harry Potter look' met maat XL blijkt populair te zijn.

jubileumzeilwedstrijd
Tijdens het jubileum zijn er op 1 en 2 september zeilwedstrijden gehouden. De uitslagen zijn terug te vinden bij WEDSTRIJDEN

facelift ZVO
Aan het jubileumweekend zijn de nodige voorbereiding vooraf gegaan. Het straatwerk langs het water is grondig gerenoveerd en het terras is nu een gloednieuwe overkapping rijk. Kijk voor een fotoverslag bij FOTOALBUM.

de taart
Michiel Meijs verwierf eeuwige roem door middel van een foto op de website. Zijn bod bleek het hoogste te zijn voor het aansnijden van de jubileumtaart na het buffet op zaterdagavond.