Home - informatie mei 2007Printen

Ga naar de website voor de laatste informatie

Het bestuur vraagt uw medewerking voor het volgende:Het zeilseizoen is begonnen. Wilt u de boten die nog aan de kant staan en in het water horen op korte termijn aan de steiger leggen. Het grasveld wordt binnenkort gebruikt voor- surf en zeillessen.

Volgens de administratie zijn er meer trailers ter stalling aangeboden dan er boten in het water liggen. Graag diegene zonder boot zijn trailer ophalen of aanmelden voor een officiŽle zomerstalling.

In de loop van 2007 worden alle trailers gekoppeld aan de boten.

CURSUS CWO ZEILEN

Wil uw kind ook leren zeilen in een Optimist, vergeet niet op tijd aan te melden. De eerste CWO cursus start op 13 mei aanstaande, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

VERNIEUWING WEBSITE

Om de informatie van de ZVO op de website te kunnen plaatsen is het menu uitgebreid met BUIENRADAR, WEDSTRIJDEN en PRIKBORD.

BUIENRADAR: de weergegevens van het dichtsbijzijnde meetstation te vinden.
PRIKBORD : kunt u zelf een bericht plaatsen dat een maand lang te zien is.
WEDSTRIJDEN : de verslagen en uitslagen van de diverse zeilwedstrijden.

ZVO gebruikt de Websitegenerator van NOC*NSF & InterNLnet, deze wordt vernieuwd!

Deze nieuwe versie biedt voor dezelfde prijs nieuwe mogelijkheden met fotoís en filmpjes, aanmaken van nieuwe onderdelen, etc.

Vanaf eind mei zal de nieuwe websitegenerator worden geactiveerd naast de huidige versie. Vervolgens zal de huidige vanaf september 2007 worden uitgezet.

Informatie voor de website : zvo.website@gmail.com
foto's op formaat 600x450 pixels

De laatste informatie van ZVO is te vinden op de website. Maak van de website van ZVO uw startpagina in de browser en blijf op de hoogte van nieuws en openingstijden.

VRIJWILLIGERS CLUBHUIS

De zeilvereniging Oosterplas beschikt over een gezellig clubgebouw, dat open is in het weekend en in de grote vakantie.

Vanaf 1 mei willen we het clubhuis ook op zaterdag weer openen. Om dit te realiseren hebben we vrijwilligers nodig voor de bar of een of meerdere personen die de het clubhuis openen en de bar beheren. Ook voor de zomermaanden( juli en augustus wanneer we elke dag open zijn) zoeken we vrijwilligers. Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die bijvoorbeeld eens in de twee weken het clubhuis schoon willen maken.

Je kunt je opgeven voor deze taken bij Jan Veltman (barcommissie) telefoon 0628503379 of op een intekenlijst die in het clubhuis achter de bar ligt.
Voor het beheren van de bar is de minimum leeftijd 18 Jaar. Wil je regelmatig de bar draaien dan vragen we je het diploma sociale hygiŽne te halen. De cursus wordt betaald door de vereniging.(wel afsluiten met een diploma.)

Wij rekenen op uw medewerking.

De barcommissaris

Jan Veltman