Home - Koninginnerace en rommelmarkt 30 april !Printen

Voor je het weet is de Koningin in de stad, maar wij hebben meer te bieden! Er is voor u genoeg reden om de drukte in de stad te ontlopen en ook dit jaar weer naar de Zeilvereniging Oosterplas te komen. Op 30 april verwachten we spektakel op het water! Tussen de 20 en 30 boten en surfers zullen de sportieve strijd aangaan in de jaarlijkse Koninginnerace.Zeilers en surfers zijn van harte welkom om op 30 april te komen zeilen. De wedstrijd is ook te volgen vanaf 'het mooiste terras van den Bosch', namelijk het terras van de Zeilvereniging Oosterplas. De eerste start is om 10.30 en er zijn vele prijzen te winnen. Soep en oranjebitter wordt u aangeboden door de Zeilvereniging.

Dit jaar is er ook de mogelijkheid voor de kinderen om een echte koninginnedag rommelmarkt te houden. Vanaf 10.30 kunnen jullie spulletjes verkopen op de trappen bij de ingang, op het eigen terrein van de zeilvereniging Oosterplas.
Let wel op dat je de doorgang vrijhoudt en de niet verkochte spullen na afloop weer opruimt. Maak er wat moois van en succes met de verkoop!

Genoeg redenen en mogelijkheden dus voor zeilers, zeilliefhebbers en speurneuzen om weer eens te komen kijken bij de Zeilvereniging aan de Oosterplas.

Tot 30 april!!!

De organisatie zoekt nog vrijwilligers die willen helpen bij de start en finish van de wedstrijden.
contactpersoon Ruud Welmers.