Home - Drie maal prijs in Bossche VijfPrinten

Het weekend van 7 en 8 oktober stond in het teken van de Bosche vijf wedstrijden waarin de ZVO als club een derde prijs verdiende.Wij moesten de Pettelaar (1) en de IJzeren man (2) voor ons dulden. Desondanks geen slecht resultaat met 7 deelnemers van onze Vereniging! De sfeer was ronduit goed en vooral zaterdag ging het er sportief aan toe met windvlagen tot en met windkracht 5 en vele omgeslagen boten. Dit vergt een uiterste krachtsinspanning van de bemensing van deze boten.

Zaterdag werd een rescue boot van de ZVO bemand door Theo van de Linden en Jan de Haan. Zondag waren er twee rescue boten van ZVO op het water die bestuurd werden door onder andere William van de Bol, Rob van Dijk en door Sanne.

Wie zeilden allemaal mee?
Youri Welmers (1) met Optmist
Bart de Haan (2) met Efsix
Djamahl de Rijk (3) met Splash
Peter van Peperstraten met laser Standaard (6)
Marie-Louise Verhaak met Laser Standaad ( 7)
Kay Pieterman met Laser Pico (7)
Dave Doorenbosch met Solo (9)

Dus drie van de zeven deelnemers vielen in de prijzen, proficiat!