Home - Combi-Zuid wedstrijden te Thorn en Roermond op 9 en 10 SeptemberPrinten

>Aankomend weekeinde 9 en 10 september vindt alweer het laatste Combi-Zuid wedstrijdweekeinde uit de serie van 2006 plaats:
9 September: De grote Hegge te Thorn, bij Thorner Zeilclub
10 September: De Zuidplas te Roermond, bij RR&ZV Maas en Roer

Zoals ieder jaar is het voor onze reizigers en deelnemers weer mogelijk om te kamperen op het terrein van Maas en Roer, sanitair is aanwezig. Mooi wedstrijdwater voor de zeilers en prima vertoeven daar.
Inschrijving is per dag of voor het week-einde mogelijk, graag vooraf via de website WWW.Combi-Zuid.nl, echter als het niet anders kan is ter plaatse inschrijven ook mogelijk. Routebeschrijving en alle verdere informatie op de website onder het kopje “Waterplassen”. Ook de jeugdzeilers zonder Combi ervaring zijn van harte welkom om in de Optimist, Splash, Laser en Zoomklasse deel te nemen, de Optimist C zeilers krijgen daarbij waar mogelijk wat extra begeleiding en ondersteuning.
We hopen wederom op een wedstrijd weekend met daarbij weergoden met een goede stemming.

Graag tot ziens bij de wedstrijden

Namens Combi-Zuid

Marcel van Vugt