Home - Vernieuwde websitePrinten

Vanaf heden is de website www.zv-oosterplas.nl vernieuwd. Internet wordt steeds belangrijker als communicatiemiddel naar ZVO leden en geļnteresseerden. Met de vernieuwde website is de vertrouwde informatie nog steeds te vinden en daarnaast biedt het nieuwe mogelijkheden. Links op de pagina vind je het menu. Gebruik dit om door de website te navigeren.

Onder Nieuws staat altijd het laatste nieuws van de ZVO in een overzichtelijk gesorteerde lijst. Wil je geen nieuws missen maakt dan een eigen inlogaccount aan en meld je aan om e-mail berichten te ontvangen bij nieuwe nieuwsberichten.

Onder Vereniging in het menu vind je alle verenigingsinformatie zoals contactgegevens, tarieven en aanmeldformulieren.

Klik op Wedstrijden voor de kalender, informatie oover ZAZ of Combi-Zuid.

Onder Zeillessen vind je informatie over CWO cursussen en Sportstimulering.

Op de Markt pagina kan iedereen die dat wil een advertentie plaatsen om iets te verkopen of te zoeken. Met een inlogaccount kan je zelf een advertentie plaatsen en beheren, maar je mag een advertentie ook aanbieden aan de webmaster

Tot slot toont Fotoboek een actueel overzicht van alle foto’s in het ZVO Picasa fotoalbum.

Dus klik rustig rond om te zien wat de ZVO website allemaal te bieden heeft. En heb je vragen of opmerkingen stuur ze dan naar webmaster