Home - ZAZ stopt met het zomeravondzeilen voor dit seizoenPrinten

De opkomst op zondagmiddag valt erg tegen en we beraden ons om volgend jaar weer naar een doordeweekse avond te gaan. I.v.m. wedstrijden is er de komende twee weekenden geen begeleiding bij het zomeravondzeilen. Daarna nadert het einde van september en komen er weer een aantal weekenden met wedstrijden.

19 september De Oude Zakken race op de IJzeren man www.wijm.nl

9 en 10 oktober De Bossche Vijf op de Ertvelderplas www.bossche5.nl (ook voor optimistenzeilers)

16 en 17 oktober de Grote Prijs van ís-Hertogenbosch bij de ZVO www.zvo-gpvandenbosch.blogspot.com (ook voor optimistenzeilers)

31 oktober de Snertrace, afsluitingswedstrijd van de ZVO www.zv-oosterplas.nl (ook voor optimistenzeilers)