Home - Snertrace 2010Printen

De jaarlijkse snertrace op 31 oktober aanstaande is alweer de officiele afsluiting van het zeilseizoen 2010. Er kan nog een maal dit jaar voor de prijzen gestreden worden op de Oosterplas. De snertrace is voor elk wat wils met dit jaar als opwarmer zelfgemaakte ambachtelijke snert voor de liefhebbers. Andre Vugts is ook dit jaar weer bereid gevonden om de snert te maken. Tijdens dit sociale, sportieve en culiniaire evenement zullen naast de prijzen voor de snertrace ook de winnaars van het Zomerachternamiddagzeilen (ZAZ) gehuldigd worden.

De afsluitingswedstrijd wordt door de vereniging aangeboden. Deelname en snert is gratis. De eerste start is om 11.00 uur onder leiding van Theo Wentholt. Bij goed zeilweer worden er 3 wedstrijden gevaren in verschillende klassen.

Genoeg redenen dus om ook dit jaar weer te komen, weer of geen weer.