Home - De Viking Winterwedstrijden gaan weer van start!Printen

De zomer is voorbij, de avonden worden korter en de dagen minder warm.... Tijd om te vlammen in de winter!!!

Ook bij deze 5e editie zeilen we op 6 zondagen in de winter. De Ertveldplas is ons strijdtoneel en deelnemers worden gastvrij ontvangen op het terrein van wsv Viking (Ertveldweg 7 's-Hertogenbosch). Na elke wedstrijd krijgen de deelnemers weer een culinaire warme hap voorgeschoteld in het clubhuis van wsv Viking. Er zijn leuke dagprijzen te winnen en natuurlijk aan het einde van de serie mooie over all-prijzen Ún de felbegeerde wisselbekers. Veel zeilers uit de omgeving doen al enkele jaren met veel enthousiasme mee aan de Viking Winterwedstrijden.

De zeilers blijven in vorm en de contacten met andere watersporters worden ook in de winter onderhouden. Een mooie wedstrijd en veel gezelligheid dus!! De afgelopen jaren is er belangstelling getoond vanuit jullie verenging voor de Viking Winterwedstrijden. Mocht er nog geen reclamemateriaal op jullie vereniging zijn verspreid, bij deze mail zijn de poster en het inschrijfformulier voor de wedstrijden gevoegd. Wellicht willen jullie dit initiatief ondersteunen en binnen de vereniging kenbaar maken dat de inschrijving is geopend!

Deelnemers kunnen surfen naar www.wsvviking.nl en kijken onder het kopje activiteiten voor de Viking Winterwedstrijden Webpagina. Op de webpagina staat alle informatie die de deelnemers nodig hebben.

Wedstrijddata:
Zondag 7 november 2010
Zondag 28 november 2010
Zondag 19 december 2010
Zondag 16 januari 2011
Zondag 6 februari 2011
Zondag 27 februari 2011
Eventueel een inhaalwedstrijd op 21 maart 2011

Tot ziens op de Viking!

Sportieve groet,

Organisatie Viking Winterwedstrijden

Voor aanvullende info kunt u mailen naar
winterwedstrijden@hotmail.com of contact opnemen met Jony van Beers op 06-25560955.