Home - Nieuwjaarsreceptie zondag 2 januari 2011Printen

Op zondag 2 januari 2011 vindt bij Zeilvereniging Oosterplas weer de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats. We willen graag met de leden van zeilvereniging Oosterplas weer het glas heffen op een nieuwe jaar. Het clubhuis is open vanaf 14.00 uur. Vanaf 16.00 uur staat de champagne koud en willen we graag met jullie toosten op het nieuwe jaar.

Naast veel gezeild met de Koninginnerace, Combi Zuid, de Grote Prijs van ís-Hertogenbosch en de Snertrace is er in het aflopen jaar ook weer flink geklust bij ZVO, de tweede fase van de verbouwing is al weer voor het seizoen opgeleverd en onlangs is gestart met het oplossen van alle restpuntjes. Ook in 2011 zijn er er weer en aantal activiteiten gepland.