Home - Opening seizoen 2011Printen

Zaterdag 30 april is het weer zover, Koninginnerace 2011. Het is de traditionele opening van het nieuwe seizoen. Vanaf 10.00 uur kun je inschrijven voor de wedstrijden en om 11.00 is de eerste start. Wilt U meehelpen als vrijwilliger tijdens de Koninginnerace, dan kan dat. De dag belooft niet alleen zonnig en gezellig te worden, maar telt ook mee voor het Supportplan.

Tijdens de winterperiode en tijdens de twee klusdagen in april is weer hard gewerkt om alles weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen. We hebben hier weer veel leden gezien die graag een handje meehelpen, maar ook tijdens het seizoen kunnen we altijd hulp gebruiken. Het gras moet regelmatig gemaaid en de bar moet bezet worden.

Ook kunt U zich op 30 april in het clubhuis inschrijven voor de Aspergeavond die op zaterdag 21 mei gehouden zal worden. Binnenkort kunt U hier meer informatie over lezen op de website.

Een fantastisch zeilseizoen gewenst en tot 30 april !!!