Home - Bosch MaritiemPrinten

Beste zeilers, zangers en artiesten. Zoals jullie weten wordt de ZVO tijdens het koor wedstrijden van Bosch Maritiem vertegenwoordigd door een heus koor. Het koor ít is nie te geleuven, heeft 2 jaar geleden voor de eerste keer meegedaan en heeft de aanmoedigings prijs gewonnen.

Dit jaar zijn ze weer aanwezig met een nieuw geschreven lied over kielhalen. Daar ze de ZVO vertegenwoordigen zou het leuk zijn als er ZVO-ers zaterdag 17 september wee willen helpen om de zangers te ondersteunen met een act over kielhalen en wie weet winnen we wel de originaliteit prijs!!

Mensen die van acteren houden of gewoon een gezellige avond tijdens Bosch Maritiem willen hebben kunnen zich bij mij opgeven (voorzitter@zv-oosterplas.nl)

Ik zie graag de aanmeldingen!!!

Met vriendelijke groet,
Ruud Welmers