Home - SNERTRACE 2011 op zondag 30 oktoberPrinten

De jaarlijkse SNERTRACE wordt dit jaar gehouden op zondag 30 oktober aanstaande en is alweer de officiŽle afsluiting van het zeilseizoen 2011.

Er kan nog een maal dit jaar voor de prijzen gestreden worden op de Oosterplas. De snertrace is voor elk wat wils met dit jaar als opwarmer zelfgemaakte ambachtelijke snert voor de liefhebbers. Andre Vugts is ook dit jaar weer bereid gevonden om de snert te maken. Tijdens dit sociale, sportieve en culinaire evenement zullen naast de prijzen voor de snertrace ook de winnaars van het Zomeravondzeilen (ZAZ) gehuldigd worden.

De afsluitingswedstrijd wordt door de vereniging aangeboden. Deelname en snert is gratis. De eerste start is om 11.00 uur. Bij goed zeilweer worden er 3 wedstrijden gevaren in verschillende klassen.

Genoeg redenen dus om ook dit jaar weer te komen, weer of geen weer. Tot zondag.