Home - Openingstijden clubhuis ZVO 2012Printen

Het clubhuis zal in de winterperiode niet meer elke zondag geopend zijn, maar in principe één keer per maand. Wij proberen daar altijd een activiteit aan toe te voegen. Voor de komende periode zijn we open op:

zondag 15 januari, er worden dan ook wedstrijdtrainingen gehouden

zondag 12 februari, er worden dan ook wedstrijdtrainingen gehouden

zondag 11 maart, dan is ook de Algemene Ledenvergadering voor 2012 en er worden dan ook wedstrijdtrainingen gehouden

Tijdens die openingsdagen zijn we van 14.00 uur tot 18.00 uur open voor leden en zal er barbezetting aanwezig zijn.

We willen dat de bar zoveel mogelijk door vrijwilligers worden verzorgd. Op onderstaande link kun je zien of er nog bezetting nodig is: Schema barbezetting

Op de dagen waar nog een vraagteken staat kun je je aanmelden voor bardienst. Wil je meehelpen mail dan naar bardienst@zv-oosterplas.nl of informeer in het clubhuis.