Home - Koninginnerace 2012Printen

Vanaf 10 u kan je je inschrijven voor de wedstrijden, en om 11u is de eerste start. Hulp als vrijwilliger (Wedstrijdleiding, Start / Finish, Rescue-boten) is van harte welkom. Meld je in dat geval even bij mij.

Naast de bekende klassen, willen we dit jaar bij de Oosterplas ook een Splash klasse laten starten. Dus als je zelf Splash zeilt, of je kent iemand die Splash zeilt: kom naar de Koninginnerace!

Ik heb zo’n gevoel dat een troonswisseling nabij is, dus dit zou weleens de laatste Koninginnerace kunnen zijn met een echte Koningin. Volgend jaar dus misschien een Koningrace, maar eerlijk is eerlijk, dat “bekt” een stuk minder lekker. Dus wil je winnaar worden van wellicht de laatste Koninginnerace, zorg dan dat je goed getraind aan de start verschijnt.

Een spetterend zeilseizoen gewenst, en tot 30 april

Jan Willem Cromwijk