Home - ZVO Wedstrijdtraining 2012-2013Printen

Beste ZVO-jeugdzeilers en hun ouders,

Ook dit jaar willen we een aantal wedstrijdtrainingen organiseren op de Oosterplas.

We hebben gelukkig Youri en Gijs weer bereid gevonden om de trainingen te verzorgen, en hopen op nog meer deelnemers dan vorig jaar. Om alles in goede banen te leiden, hebben we het volgende voorstel:

• Aantal deelnemers: maximaal 10, minimaal 5. Bij minder dan 5 deelnemers gaan de trainingen niet door. Bij meer dan 10 aanmeldingen geldt: vol = vol, en dan geldt het moment van aanmelding.
  • Lid zijn van ZVO
  • Minimaal CWO2 niveau
  • Zeilboot: Bij voorkeur: Optimist, Splash, Laser 4.7 of Zoom 8. De reden hiervoor is dat we er een enigszins uniforme groep van willen kunnen maken om wedstrijdjes te kunnen varen. Mocht je niet één van de eerder genoemde boten hebben, dan is het wellicht mogelijk om een boot te lenen / huren van verenigingsleden die hun boot minder vaak gebruiken. Zaken als kosten en verzekering moet je dan natuurlijk (schriftelijk) zelf goed regelen met de eigenaar.
  • We verwachten dat je deelneemt aan de Combi-Zuid wedstrijden bij ons in de buurt. Dat zijn hele leuke wedstrijden met een groot Optimisten en Splash veld, waarbij je alle vaardigheden in de praktijk kan brengen.
  • We willen vanaf Oktober tot en met Mei, 1 zondag per maand een training organiseren, dus 8 in het totaal. De trainingen gaan dus door in de winter!
  • Qua kleding (zeker in de winter) moet je beschikken over een wetsuit met lange armen en benen (min 3 mm dik, liever meer), een zwemvest, een jack, zeilschoenen, handschoenen en een muts. Youri en Gijs kunnen je helpen aan adressen om dit voordelig aan te schaffen.
  • De training is van 10h tot 16h. De data zijn: de tweede zondag van de maand, behalve Oktober: 7/10, 11/11, 9/12, 13/1, 10/2, 10/3, 14/4 en 12/5.
  • Mocht een training niet doorgaan, dan halen we dat in op een andere datum.
  • De kosten van de wedstrijdtrainingen zijn: € 100,= voor mensen met een eigen boot, en € 200,= voor mensen die een verenigingsboot gebruiken. Als je één of meerdere dagen niet kan, dan krijg je geen geld terug.
  • De kosten van de Combi-Zuid (€ 8 per stuk of € 60 in totaal) zijn niet inbegrepen. Voor deelnemers die een verenigingsboot gebruiken, kunnen deze ook bij de Combi gebruiken, zolang er zelf voor het vervoer wordt gezorgd.
  • De aftrap zal zijn op zondag 23 september om 12 uur. Dan laten we weten of het doorgaat (bij voldoende deelnemers) en wie er is geselecteerd (bij te veel inschrijvingen). Youri en Gijs kunnen op die dag alle vragen beantwoorden
  • Meld je aan door een mailtje te sturen naar: voorzitter@zv-oosterplas.nl met een kopie aan wedstrijdtraining@gmail.com , penningmeester@zv-oosterplas.nl en secretaris@zv-oosterplas.nl

Hopelijk heb je zin om mee te doen met de Wedstrijdtraining van de Oosterplas, en zien we je op 23 september

Jan Willem Cromwijk