Home - Lezing Roy HeinerPrinten

Beste leden van de Zeilvereniging Oosterplas,

Wie ken Roy Heiner niet? En van 's werelds bekendste zeilers, was olympisch kampioen in de Finn Jol klasse, en sterk betrokken bij de Volvo Ocean race. Eerst als schipper op de Brunelsunergy en de Assa Abloym en in 2005/2006 als technisch directeur van beide ABN AMRO boten.

De zeilverenigingen van 's-Hertogenbosch en omgeving hebben Roy Heiner gevraagd een lezing te geven, en dat doet hij op vrijdag 25 januari 2013 in restaurant Metropole (Orthenseweg 58-60 's-Hertogenbosch). De zaal is open vanaf 19.00 uur en de lezing begint om 19.30 uur.

De entree is gratis voor leden van de ZV Oosterplas, als je je van te voren opgeeft bij voorzitter@zv-oosterplas.nl (1 mail per persoon). Er zijn ongeveer 20 plaatsen voor leden van ZV Oosterplas beschikbaar, dus meldt je snel aan.

groeten en tot ziens op 25 januari,

Jan Willem Cromwijk