Home - 9 juni 2013 Dag van de Oosterplas / open dag ZVOPrinten

9 juni 2013 wordt voor de vierde keer de Dag van de Oosterplas gehouden. In het gebied tussen de Oosterhof en de Oosterhoeve zijn weer verschillende activiteiten te beleven voor jong en oud. Ook worden muzikale optredens verzorgd bij het amfitheater en bij de verenigingen zelf.

Bij de Zeilvereniging Oosterplas bent u die dag welkom om op ontspannen wijze kennis te maken met de zeilvereniging en de zeillessen te zien die die dag gehouden worden. Bij de ZVO kan uw kind via sportstimulering kennismaken met zeilen en surfen en CWO zeillessen volgen. Vanaf 8 jaar en in bezit van zwemdiploma kun je zeillessen volgen in een optimist. Voor de grotere kinderen, vanaf circa 12 jaar zijn er Laser Pico's beschikbaar. Heb je de smaak te pakken, dan kun je met de ZVO meedoen met wedstrijdzeilen in de Combi-Zuid.
Bij de zeilvereniging kunt u ook de modelboten van Titanic in actie zien, genieten van het mooie weer en de optredens van Franko en Buren en MikkMakk.

Meer zeilinformatie is te vinden op deze website van de ZVO bij zeillessen.

Kijk voor het actuele programma op de website : Dag van de Oosterplas