Home - Goede prestaties van ZVO-ers op CombiZuid wedstrijd bij JZV BerkendonkPrinten

Ondanks de harde wind en vele regenbuien, hebben onze zeilers weer goede prestaties neergezet bij de CombiZuid in Helmond. Op zaterdag was er een zeiltraining, waarbij het steeds harder ging waaien. Onder leiding van Gijs Sliphorst en Sanne de Bruijn, heeft iedereen weer veel geleerd, vooral het weer rechtop krijgen van je boot! Zondag ware de echte wedstrijden. Ook hier begon het in de loop van de dag vreselijk hard te waaien. Bij de Splashes had Noud Boonen de 10e plaats, Sander Orbons de 8ste, Tamar Cromwijk de 6e en Marijn Boonen de 5e plaats. Bij de Optimist A had Robbe Nagel zelfs een eerste plek. Wat een bikkels!