Home - Inschrijven voor Combi-ZuidPrinten

De vakantie zit er bijna op en we kunnen weer gaan zeilen. Misschien heb je deze zomer ook wel volop gezeild en vind je het leuk om het geleerde in de praktijk te brengen? Ben je fanatiek maar heb je vooral zin in een leuke dag?

Schrijf je dan NU in voor de CombiZuid. De CombiZuid is een serie wedstrijden waarbij je op een leuke manier met wedstrijdzeilen in aanraking komt. Ook voor de meer gevorderde zeilers is het een leuke uitdaging om mee te doen. Geef het goede voorbeeld! Ga dus snel naar www.combizuid.nl en meld je aan.

Op zondag 25 augustus is de wedstrijddag al op de Oosterplas. Reageer dus snel en schrijf je in op de website van CombiZuid, en stuur mij ook even een mailtje, zodat ik weet hoeveel mensen er komen.

Tot de 25ste

Jan Willem Cromwijk