Home - Geslaagde CombiZuid wedstrijden op de OosterplasPrinten

Met 44 boten op het water, was het een waar record! Veel deelnemers aan de jaarlijkse CombiZuid op de Oosterplas: zowel van buiten de vereniging, als ook van de Oosterplas zelf. En gelukkig zien we niet alleen een toename in het aantal Splashes (20!), maar ook het aantal Optimisten (6 C, 10 B, en 5 A) neemt gelukkig weer toe.

Gebrek aan wind dreigde nog roet in het eten te strooien, maar uiteindelijk hebben we nog 4 manches kunnen zeilen. Alle vrijwilligers: bedankt voor de organisatie, en speciaal voor Marcel Wishaupt die de fotoís gemaakt heeft.

Voor iedereen die de smaak van de Combiís te pakken heeft: a.s. weekend is de afsluiting van het CombiZuid seizoen in Eijsden. Laat even weten als je mee wil, maar nog geen vervoer hebt.