Home - De Wedstrijdtraining op de Oosterplas gaat weer van startPrinten

Beste ZVO-jeugdzeilers en hun ouders,

Gelukkig willen Youri en Gijs ook dit jaar weer de wedstrijdtraining op de Oosterplas verzorgen. De doelgroep is zowel zeilers die zich voor willen bereiden op het wedstrijdzeilen, als ook de wat meer ervaren wedstrijdzeilers die hun tactiek en strategie willen bijspijkeren.

Om alles in goede banen te leiden, hebben we het volgende voorstel:

-         - Aantal deelnemers:

o  Splash / Laser 4.7: maximaal 7, minimaal 3

o  Optimist: maximaal 7, minimaal 3

o  Bij minder deelnemers dan het minimum gaan de trainingen niet door.

o  Bij meer dan het maximum geldt: vol = vol, en dan geldt het moment van aanmelding.

-         - Lid zijn van ZVO. Deelnemers van buiten de Oosterplas zijn ook welkom, maar we vragen ze dan wel om lid te worden (voor het jaar 2014, kosten 35,-).

-         - Minimaal CWO2 niveau

-         - Zeilboot: Optimist, Splash of Laser 4.7

-         - We verwachten dat je ook deelneemt aan de Combi-Zuid wedstrijden bij ons in de buurt. Dat zijn hele leuke wedstrijden met een groot Optimisten en Splash veld, waarbij je alle vaardigheden in de praktijk kan brengen.

-          -Vanwege alle wedstrijden in Oktober (Bossche5, GPVDB, Snertrace), beginnen we pas in November

-         - We willen vanaf November tot en met Juni, de eerste zondag van de maand een training organiseren, dus 8 in het totaal. De trainingen gaan dus door in de winter!

-         - Mocht een training niet doorgaan, dan halen we dat in op een andere datum.

-         - De training is van 10h tot 16h. De data zijn: 3-11, 1-12, 5-1, 2-2, 2-3, 6-4, 4-5, 1-6

-         - Qua kleding (zeker in de winter) moet je beschikken over een droogpak, of een wetsuit met lange armen en benen (min 3 mm dik, liever meer), een zwemvest, een jack, zeilschoenen, handschoenen en een muts. Youri en Gijs kunnen je helpen aan adressen om dit voordelig aan te schaffen.

-         - De kosten van de wedstrijdtrainingen zijn: 100,= voor mensen met een eigen boot, en 200,= voor mensen die een verenigingsboot gebruiken.  Als je n of meerdere dagen niet kan, dan krijg je geen geld terug.

-         - De kosten van de Combi-Zuid  zijn niet inbegrepen. Voor deelnemers die een verenigingsboot gebruiken, kunnen deze ook bij de Combi gebruiken, zolang er zelf voor het vervoer wordt gezorgd.

-         - Meld je vr 22-9 aan door een mailtje te sturen naar: voorzitter@zv-oosterplas.nl  met een kopie aan wedstrijdtraining@gmail.com , penningmeester@zv-oosterplas.nl  en secretaris@zv-oosterplas.nl

-          - Op 29-9 zullen we laten weten of het doorgaat, en of iedereen mee kan doen.

-          - Gelieve het bedrag vr aanvang van de trainingen over te maken op de rekening van ZV Oosterplas

Hopelijk heb je zin om mee te doen met de Wedstrijdtraining van de Oosterplas,

Met vriendelijk groet,

Jan Willem Cromwijk