Home - Zaterdag 5 en 12 april klusdagen bij ZVOPrinten

Om het nieuwe zeilseizoen weer goed te beginnen kunnen we nog wel hulp gebruiken bij de diverse klussen. Daarom worden er weer de bekende en gezellige klusdagen georganiseerd op zaterdag 5 en 12 april. We kunnen alle hulp gebruiken en rekenen op een grote opkomst, maak gelijk gebruik van de gelegenheid om je vrijwilligersbijdrage voor de vereniging te doen.

Om overzicht te houden hebben we op de website van de ZVO de klussen alvast op een rijtje gezet. Kijk in het fotoboek wat er allemaal moet gebeuren, je kunt ook kijken op:  Overzicht klussen

Om overzicht te houden hebben we op de website van de ZVO de klussen alvast op een rijtje gezet. Je kunt dus zelf een klus uitkiezen die je wilt doen. Je kunt dit klusboek op papier ook inzien bij ZVO.

Aanmelden voor de klusdagen via commissaris@zv-oosterplas.nl  of kom gewoon langs.

We klussen zaterdag 5 april van 9.00 uur tot ca 17.00 uur en op 12 april van 9.00 uur tot 18.00 uur, we sluiten dan af met een hapje en een drankje. Dus meldt je aan en geef aan of je daarbij aanwezig wilt zijn.

William van den Bol

Nogmaals alle klussen op een rijtje:

1 Worteldoek opspannen
2 Lamp vervangen
3 Tegels vastleggen in cement
4 Trap schoonmaken onkruid
5 Roeiboot weghalen (achter terrein)
6 Boom eruit halen
7 Steen terug in muur plaatsen