Home - Oproep: wie wil bij cursusdagen CWO gastheer/gastvrouw zijnPrinten 

Op 25 mei start de eerste voorjaarscursus van de zeillessen 2014. Deze cursus is verdeeld over 5 zondagen. In de zomervakantie staan de volgende cursussen gepland en dit zijn cursussen van een week, steeds van maandag t/m vrijdag. In het najaar is nog een afsluitende cursus die opnieuw op de zondagen gegeven wordt. Zie ook de planning op de site onder zeillessen, CWO cursussen. 

Vorig jaar is er een (beperkte) proef uitgevoerd. Op een aantal startdata is toen een vrijwilliger aanwezig geweest als gastvrouw/gastheer om de ouders te ontvangen, vragen te beantwoorden en een de laatste betalingen te regelen. Ervaring leert dat de instructeurs hier de eerste lesdag vaak niet aan toe komen. Deze aanpak is als een groot succes ervaren en verdient opvolging. 

Na een eerdere oproep op de ALV is er echter maar 1 vrijwilliger opgestaan. We zoeken dus nog naar een paar leden die op de startdag (1e zondag voor- en najaar cursus en iedere maandag in de zomervakantie) een uurtje aanwezig willen zijn om de ouders (en cursistjes) op te vangen. 
Graag melden bij de secretaris onder vermelding van de data waarop je eventueel beschikbaar bent. 

terug