Home - ZV Oosterplas domineert Combi-ZuidPrinten

De Combi-Zuid, vandaag bij Jeugdzeilvereniging Berkendonk in Helmond, werd volledig gedomineerd door de Oosterplas, zowel qua aantal deelnemers als qua aantal winnaars. Van een totaal van 25 deelnemers, waren er 10 van de Oosterplas. En ook voor in het veld, waren er veel ZVO-ers te vinden:

- Bij de Open klasse, werd Jikke 1e
- Bij Opti C, haalde Bart de 1e plek
- Bij Opti A, werd Jurre 5e (zín eerste Combi buiten de Oosterplas!), Hanna 2e, en Rik 1e
- Bij de Splash werd Noud 8ste, Marijn 4e, Menno 3e, Tamar 2e, en Sander 1e

Kortom, alle aandacht voor het wedstrijdzeilen, de afgelopen jaren bij de Oosterplas, begint vruchten af te werpen. Heb je ook zin deel te worden van dit enthousiaste clubje zeilers, laat het me even weten. De volgende Combi-wedstrijd is op zondag 25 mei in Hank (deel van Combi-Rotterdam), maar als eerste verwachten we jullie natuurlijk bij de Grote Prijs van Den Bosch, op 17 en 18 mei op de Oosterplas.

Jan Willem Cromwijk
Voorzitter ZV Oosterplas