Home - In memoriam Fons EngelPrinten

Tijdens het wedstrijdweekend van ’de grote prijs van Den Bosch” bereikte ons het bericht dat Fons Engel was overleden. Dit bericht bleek bij veel aanwezigen herinneringen op te roepen.

Fons bezocht de laatste jaren onze Zeilvereniging niet meer. Toch bleef er een band bestaan met dit lid van het eerste uur mede omdat hij altijd donateur is willen blijven.
Vrijwel direct na de oprichting werd Fons lid en zijn zoon Jan werd een fanatiek zeiler. Hoewel hij zelf niet zeilde was Fons een trouw lid die de vereniging vaak bezocht en werd een van de obligatiehouders en heeft daarmee mede aan de basis gestaan van ons clubhuis. Bij de diverse evenementen was hij trouw aanwezig en vaak trad hij ook op als sponsor. Fons was al jarenlang ere-lid van de ZVO.

Wij wensen Jan en Leanne sterkte toe in deze periode.