Home - ZVO rules the wavesPrinten

Bij de CombiZuid zijn de zeilers van de Oosterplas een factor om rekening mee te houden. Zowel bij de wedstrijden zaterdag op de Oosterplas, als ook zondag bij de Maaskant in Lithoijen , waren er weer veel ZVO-ers voor in het veld te vinden.
Op zaterdag was Saartje 1e  bij de Open klasse; Rik, Hanna en Jurre 1e, 2e en 3e bij de Opti A;  Bart, Martijn en Job 1e, 2e en 3e bij de Opti C; en tenslotte Sander 1e bij de Splash.
Op zondag waren Rik en Jurre 1e en 3e bij de Opti A; Bart en Jeroen 1e en 3e bij de Opti C; en Menno en Sander 2e en 3e bij de Splash.
Aankomend weekend zijn nog de twee laatste CombiZuid wedstrijden in Roermond (we hebben nog supporters nodig!), en het weekend daarna de grote landelijke Combi Finale in Hoorn. Door alle wedstrijdtrainingen op de Oosterplas, is ZVO al niet meer weg te denken in de regio, maar als de trend zich zo doorzet, zijn we binnenkort ook boven aan de landelijke lijsten terug te vinden.

Succes gewenst voor alle zeilers,

Jan Willem Cromwijk