Home - Zondag 2 november: Snertrace 2014Printen

Op zondag 2 november is het weer zover: de afsluiting van het seizoen op de Oosterplas met de fameuze Snertrace.

Vorig jaar was het een van de meest spectaculaire zeilwedstrijden van het seizoen, dus laten we hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn en dat we een flinke hoeveelheid wind krijgen.

Zoals altijd is de inschrijving vanaf 9.30 uur, palaver om 10.30u en de eerste start om 11 uur.

En natuurlijk heerlijke snert om de kou te verdrijven en de honger te stillen. En dat alles zonder dat er kosten aan verbonden zijn: wat wil je nog meer? Dus voordat de boten de winterstalling in gaan: schrijf je in voor de Snertrace (middels een mail aan Voorzitter@zv-oosterplas.nl) , en dan hoop ik jullie allemaal te zien op zondag 2 november.

We hebben nog vrijwilligers nodig voor de rescue’s, start-finish, en in de keuken. Dus als je niet mee zeilt: laat even weten als wilt helpen.

Jan Willem Cromwijk
Voorzitter Zeilvereniging Oosterplas