Home - CombiZuid gaat weer van start. Wie helpt er op 7 Juni bij ZVO?Printen

Beste zeilers van de Oosterplas

Op 31 Mei gaan de CombiZuid wedstrijden weer van start. Voor de openingswedstrijd zijn we dit jaar te gast bij de zeilvereniging de Maaskant in Lithoyen. Op zondag 7 Juni is de CombiZuid bij ons op de Oosterplas. Zorg dat je er ook dit jaar weer bij bent. Er wordt gezeild in de Optimisten klassen A, B en C, Splash, en afhankelijk van het aantal deelnemers, tweemans boot (RS Feva) en open klasse. Als je nog nooit meegedaan hebt aan een wedstrijd, zijn de CombiZuid wedstrijden bij uitstek geschikt om kennis te maken met wedstrijdzeilen.

Inschrijven is vanaf 9.00 uur, Palaver is gepland rond 10.00 en de eerste wedstrijd rond 11.00  uur. Er worden afhankelijk van weer en wind drie wedstrijden gezeild, die ook meetellen voor het overal klassement.

Via www.combizuid.nl  kun je het CombiZuid boekje van 2014 downloaden voor meer informatie. Een nieuw boekje voor 2015 is in de maak en al bij de 1ste wedstrijd in Lithoyen beschikbaar. CombiZuid is momenteel bezig haar site te vernieuwen en helaas is het nog niet mogelijk om je via de site aan te melden. Om echter te zorgen dat we een goed beeld hebben van het aantal deelnemers, vragen we je om je zoveel mogelijk wel vooraf aan te melden.  Dit kan via een email aan secretariaat.combizuid@gmail.com. Geef hierbij aan voor welke wedstrijden je je aanmeldt , voor welke klasse en wat je zeilnummer. Inschrijfkosten zijn 10 euro per voorinschrijving/betaling  per wedstrijd en 12 euro op de dag zelf.  Het inschrijfgeld  kun je overmaken op NL02INGB0009624809 t.n.v. Carolien Dieperink, Den Bosch, onder vermelding van naam, wedstrijd datum/data.  Zorg bij vooraanmelding dat de betaling ruim voor de start van de aangemelde wedstrijd is overgeschreven. Je kunt je per wedstrijd inschrijven of voor alle wedstrijden waar je aan mee wilt doen tegelijk.

Er worden dit jaar 5 wedstrijdweekenden gezeild, en tot slot een prachtige CombiFinale op het Markermeer bij Hoorn.

31 Mei De Maaskant, Lithoyen
7 Juni Zeilvereniging Oosterplas, Den Bosch
27 en  28 Juni Maas en Roer, Roermond. Zaterdag: training of wedstrijd, Zondag: wedstrijd
12 Juli Jeugdzeilvereniging Berkendonk