Home - Actief de winter door: Najaars- en Voorjaarstraining bij Zeilvereniging de OosterplasPrinten

Het zeilseizoen is afgelopen, maar voor de enthousiaste zeilers bieden we wedstrijdtrainingen aan, zowel in het najaar als in het voorjaar.

Dit zijn wedstrijdtrainingen, zowel voor beginnende zeilers die CWO blokken hebben gedaan (minimaal CWO 2), als voor de wat meer gevorderde zeilers die al wedstrijdervaring hebben opgedaan. Het zijn hele leuke trainingen, waarmee je je zeiltechniek kan verbeteren, wedstrijdervaring mee kan opdoen, en niet onbelangrijk: volgend jaar weer goed voorbereid aan de start verschijnt. Naast de praktijk, is er ook aandacht voor de theorie en het wedstrijdregelement.

De afgelopen jaren heeft de wedstrijdtraining geleid tot een heel hecht clubje zeilers, waar het zeilen natuurlijk heel belangrijk is, maar vooral: een heel gezellige groep mensen, om samen het water mee op te gaan.

De trainingen worden gegeven voor Optimist, Splash en Laser Pico / 4.7 / Radiaal / Standaard

De trainingen worden samen georganiseerd met WV De Pettelaer, en bestaan uit 2 blokken

Blok 1 Najaarstraining:
Locatie: WV De Pettelaer

Data: Zondag 8, 15, 21, 28 november 2015

Tijd: 10 uur tot 16.30 uur

Kosten: Eur 60 per blok.

Blok 2 Voorjaarstraining:
Locatie: ZV Oosterplas

Data: Zondag 13 en 20 maart, en 3 en 10 april 2016

Tijd: 10 uur tot 16.30 uur

Kosten: Eur 60 per blok.

Inschrijving kan via voorzitter@zv-oosterplas.nlmet een kopie naar zeilles@zv-oosterplas.nl

Kan je een dag niet, dan worden de kosten niet gerestitueerd.

Geef bij de aanmelding aan hoe oud je bent, in welke klasse je zeilt en hoeveel zeil- en wedstrijdervaring je hebt, zodat we een goede indeling van de groepen kunnen maken.

We gaan er van uit dat je je eigen boot meeneemt. Boten kunnen tijdens de trainingsperiodes kostenloos op de zeilvereniging gestald worden
Heb je zelf geen boot, maar wil je wel deelnemen, dan hebben WVP en ZVO mogelijkheden om een boot van de vereniging te gebruiken.
Neem voor de mogelijkheden en kosten contact op met de vereniging waar je lid van bent (Maurice voor de WVP of Arnold voor de ZVO).

Kleding:

• Goed passend zwemvest
  • Zeilpak: wetsuit (5mm dik) en een Straytop of een drysuit
  • Goede zeilschoenen
  • Zeil handschoenen
  • Warme muts

Heb je nog vragen, stuur dan even een mailtje naar voorzitter@zv-oosterplas.nlof zeilles@zv-oosterplas.nl

Hopelijk doe je mee met de Najaars- en/of Voorjaarstraining,

Zeilersgroet van Jan Willem Cromwijk en Arnold Tromp