Home - Jubileum ZVO 50 jaar in 2017Printen 

Op de Algemene Leden Vergadering van maart 2014 is besloten (en vastgesteld) om een jubileumcommissie op te richten die het 50 jarig bestaan in 2017 een feestelijk tintje moet geven. 

Volgend jaar is het zover. De zeilvereniging viert dan haar 50 jarig jubileum. 

Er is een commissie opgericht die al druk bezig is met de voorbereidingen. 

Het is de bedoeling dat het hele jaar een feestelijk tintje krijgt. Van de nieuwjaarsreceptie t/m de seizoensafsluiting (snertrace). Door o.a. speciale prijzen komen ook de wedstrijden in het teken van het jubileumjaar te staan. Ook worden er extraís voor de kinderen georganiseerd en misschien wat speciale activiteiten. 
Daarnaast is er een feestweekend (inclusief [nacht-]zeilwedstrijd) gepland van vrijdag avond 25 t/m zondag 27 augustus 2017. Zet deze datum dus alvast in je agenda. 

Er gaat ook een heuse verenigingsoptimist verloot worden onder de jeugdleden tijdens de laatste wedstrijd, snertrace, in 2017. Je kunt meedoen aan de loting als je aan een minimaal aantal wedstrijden hebt deelgenomen die het hele jaar door gevaren worden. Ook de wedstrijden van dit jaar mogen al meetellen voor de deelname. 
Nadere informatie volgt. 

E.e.a. is nog onder voorbehoud van wijzigingen, maar de plannen nemen steeds vastere vormen aan. Houd onze website in de gaten. 

Als je zin hebt een bijdrage te leveren of misschien nog leuke ideeŽn hebt, laat het even weten aan de jubileum commissie, dan kunnen we kijken wat nog mogelijk is. Mogelijk word je de komende tijd ook benaderd door een van de commissieleden om je bijdrage te leveren. 

Sportieve zeilgroeten van de jubileum commissie: Leon Orbons, Mildred, Ingeborg, Hans Pennings, Peter van Peperstraten en Joost Verdonk.

terug