Beste leden en donateurs, De zeilvereniging Oosterplas beschikt over een gezellig clubgebouw, dat open is in het weekend en in de grote vakantie. Om het clubhuis te kunnen openen hebben we vrijwilligers nodig. Voor de zomermaanden (juli en augustus wanneer we elke dag open zijn) zoeken we vrijwilligers.

Bardiensten
Met uitzondering van zondag zal de bardienst de komende tijd zoveel mogelijk door vrijwilligers worden verzorgd. Op onderstaande link kun je zien of er nog bezetting nodig is: Schema barbezetting

Op de dagen waar nog een vraagteken staat kun je je aanmelden voor bardienst. Wil je meehelpen mail dan naar bardienst@zv-oosterplas.nl of informeer in het clubhuis.

Voor het beheren van de bar is de minimum leeftijd 18 Jaar. Wil je regelmatig de bar draaien dan vragen we je het diploma sociale hygiëne te halen. De cursus wordt betaald door de vereniging. (wel afsluiten met een diploma.)

Openingstijden clubhuis
Afhankelijk van het weer kunnen de openingstijden afwijken. Bij slecht weer kan het clubhuis gesloten zijn. Bij mooi weer kunnen er extra openingstijden zijn. Bel bij twijfel naar het clubhuis: 06-1995 7002.

oktober t/m april alleen als er activiteiten zijn (zie agenda)
mei t/m september zondag van 13.00 uur tot 18.00 uur en als er activiteiten zijn
tijdens de zomervakantie elke dag van 13.00 uur tot 18.00 uur
tijdens CWO opleidingen van 9.30 uur tot 18.00 uur