Noodkreet barbezetting ZVO

Ons grootste zorgpunt naast Corona is toch wel de bemensing van de bar, op de oproepen via Facebook hebben we geen reacties gehad. Dat betekent dat als we straks weer open mogen we misschien niet open kunnen!

Wie kan ons helpen om in het aankomende zeilseizoen bardiensten te draaien bij onze zeilvereniging ZVO. Het clubhuis kan echt alleen open als er barbezetting is, dus is het belangrijk om die bezetting tijdig te regelen. We zoeken een aantal leden/niet-leden die hier aan mee willen werken. Naast dat leden hiermee de vrijwilligersbijdrage kunnen invullen hoef je dit niet voor niets te doen. Wij geven een vergoeding maar het is ook nog eens gezellig om te doen en sta je straks niet voor een gesloten poort.
Help ons het clubhuis open te houden deze zomer, als je wilt helpen neem dan contact op met een van onze bestuursleden.